Momente sfâșietoare. Cele patru studente au fost înmormântate (Foto)

Trei din cele patru studente care au murit în accidentul de joi (17 mai) seara de la Jibou au fost conduse pe ultimul drum duminica, 20 mai. Colegii de facultate au anulat banchetul de absolvire si au venit la inmormantare, pentru a-si lua ramas bun. Înmormântarea celei de-a patra studente, Maria Stet, a avut loc luni, 21 mai.

La Sugatag, un sobor de preoti si sute de oameni s-au rugat pentru Madalina Parja. Au participat peste o mie de oameni.

La Salsig, Sara Pop, sefa de promotie la facultatea de Stiinte Economice din Cluj-Napoca, a fost condusa pe ultimul drum de familie si colegi.

Claudia Barbos si iubitul ei aveau planuri de casatorie. Claudia a fost inmormantata in rochie de mireasa, iar iubitul ei cu care trebuia sa faca nunta anul viitor s-a imbracat in mire. “Firul de viata s-a terminat! Asta a fost voia lui Dumnezeu”, a exclamat o localnica.

Soferita Sanda Ungur este in stare de soc si nu-si aduce aminte nimic. Între timp, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Soferita, Sanda Ungur, singura supravietuitoare, va fi audiata. Politistii vor sa afle cum s-a produs accidentul de pe calea ferata.

Mai multe detalii cititi aici: https://www.satmareanul.net/2018/05/18/infiorator-masina-lovita-de-tren-patru-tinere-au-murit-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.