Fostul şef al IPJ Satu Mare, rămâne la cârma Poliţiei Bihor

Fostul şef al IPJ Satu Mare, comisarul şef Alin Haniş rămâne la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Ministrul Afacerilor Interne a semnat marti ordinul de numire în funcţie a acestuia, după ce a promovat concursul pe post.

Haniș s-a prezentat singur, în urmă cu o lună, în faţa comisiei de examinare, după ce singurul său contracandidat, comisarul şef Lucian Gheorghe Hodoşan de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice al Poliţiei Bihor, s-a retras din cursă.

Comisarul şef Alin Haniş a fost delegat la şefia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor din mai 2017, când s-a întors de la Satu Mare, unde fusese împuternicit, vreme de 6 luni, la conducerea IPJ Satu Mare.

Haniș lucrează în Poliţia Municipiului Oradea din 1997 şi a fost, pe rând, şef peste Biroul de Cercetări Penale, Biroul de Ordine Publică, iar apoi şef al Poliţiei Municipiului Beiuş. Din 2010, comisarul şef Alin Haniş a fost adjunct al şefului Poliţiei Oradea, iar din 2013 a şeful instituţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.