Țigări ascunse în mașina unei femei

Polițiștii de frontieră din Halmeu au descoperit 850 de pachete cu țigări ascunse în mașina unei femei din Ungaria. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătoarea autoturismului a fost amendată.

Duminică, 20 mai, în jurul orei 13.00, la P.T.F. Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, Natalia E., în vârstă de 40 de ani, cetățean maghiar, conducând un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Ungaria.

Existând suspiciuni că aceasta ar putea avea ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra vehiculului. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bara de protecție spate (cu acces din portbagaj), 540 pachete de ţigări marca Rothmans, iar în pragurile autoturismului, alte 310 pachete de țigări de aceeași marcă, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 3.825 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 18.000 de lei, a fost reținut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.