Specialiști din Anglia și Malta la Spitalul Județean

Azi, 18 mai, s-a încheiat vizita de lucru a echipei de specialiști în domeniul prevenirii infecțiilor din Anglia și Malta. Din echipă fac parte: Carole Hallam – Senior Nurse Clinical Governance Calderdale and Huddersfield NHS Foundation Trust; Tracey Corner – Patient Experience Lead Bradford District Care NHS Foundation Trust; Gary Thirkel – Infection Prevention and Control Nurse, The Christie Hospital, Manchester; Debbie Xuereb – Senior Practice Nurse – Infection Prevention & Control Mater Dei Hospital MALTA.

Echipa a petrecut patru zile la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, în care au fost desfășurate activități de instruire destinate asistenților șefi și formatorilor interni de la nivelul instituției, care vor avea misiunea de a multiplica experiența și cunoștințele acumulate.

Temele abordate în cadrul instructajului au fost următoarele: igiena mâinilor; tehnica aseptică de pansare a plăgilor; prevenirea infecțiilor; comunicarea și relaționare cu pacientul; vizită de lucru pe sectiile: ATI, Oncologie, Psihiatrie, Ortopedie, secția externă Tășnad.

„Dorința de a dezvolta un parteneriat puternic și durabil cu acești specialiști în domeniu pornește de la prioritatea creșterii permanente și monitorizarea calității serviciilor de îngrijire medicală în cadrul Spitalului Județean”, spune managerul Spitalului Județean, Adrian Marc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.