Britanicii au rămas impresionați: „Spitalul dumneavoastră este un spital foarte curat”

„Spitalul dumneavoastră este un spital foarte curat şi incredibil de ordonat”, spun specialiștii britanici în curățenia spitalelor și igiena personalului medical din cadrul Spitalului Județean Satu Mare. Prezenți în această săptămână la Satu Mare, aceștia au rămas impresionați de modul în care cadrele medicale de la spital își desfășoară activitatea.

Din echipa specialiștilor străini care în această săptămână au susținut cursuri de igienă cu cadrele medicale de la Spitalul Județean fac parte: Carole Hallam – Senior Nurse Clinical Governance Calderdale and Huddersfield NHS Foundation Trust; Tracey Corner – Patient Experience Lead Bradford District Care NHS Foundation Trust; Gary Thirkel – Infection Prevention and Control Nurse, The Christie Hospital, Manchester; Debbie Xuereb – Senior Practice Nurse – Infection Prevention & Control Mater Dei Hospital MALTA.

„Am văzut că spitalul dumneavoastră este un spital foarte curat şi incredibil de ordonat. Avem o problemă în Marea Britanie, asistentele noastre nu pun lucrurile la loc când le folosesc şi uneori nu oferă respect aparaturii pe care o folosesc. E posibil ca dumneavoastră să aveţi mai puţină aparatură, dar să respectaţi aparatura pe care o aveţi şi trebuie să fiţi mândri de spital şi de munca pe care o faceţi”, a declarat Carole Hallam în fața cadrelor medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.