MOL promovează talentele. Când va fi lansat noul program

MOL lansează cea de-a 13-a ediție a programului de promovare a talentelor. Evenimentul va avea loc joi, 17 mai, la ora 16.30 la Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare.

„În cadrul evenimentului vom informa despre anunțul programului și condițiile de participare. Va avea loc o demonstrație de scrimă, și beneficiarii edițiilor anterioare vor povesti despre utilizarea finanțărilor obținute. Prin Programul MOL de promovare a talentelor, lansat prima dată în 2006, oferim sprijin financiar tinerilor talentați și cu rezultate bune la sport și la arte. Fondul total de sponsorizare al ediției 2018 este de 560.000 lei. Un tânăr poate solicita maxim 10.000 de lei pentru achiziționare de echipamente și materiale sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare legate de activitatea sa sportivă sau artistică”, spun organizatorii.

În cadrul celor doisprezece ediții anterioare ale programului au fost susținuți un număr de 1.953 de tineri cu peste 3.220.000 de lei. Din județul Satu Mare au obținut finanțare 30 de sportivi și artiști, în valoare de 121.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.