Fundația „Hans Lindner”: „Așteptăm înscrierea tinerilor la programele pentru vacanţa de vară !”

Fundația „Hanns Lindner” face înscrieri pentru programele de vară. La aceste activități sunt așteptați să participe tinerii.

„Așteptăm înscrierea tinerilor la programele pentru vacanţa de vară ! Ei vor avea şansa să participe la atelierele meşteşugăreşti în domeniul lemnului, lutului, brutăritului, dar și la ateliere precum electrotehnică şi creaţii textile. Totodată aceştia vor cunoaşte modele de agricultură modernă şi tradiţională, prin ieşirile la fermele judeţului nostru, implicându-se activ în ateliere practice (cum se lucrează cu utilaje noi, cum se cresc modern animalele – caprele, oile, cum se cultivă cerealele, legumele etc).

Tinerii (peste 12 ani), în perioada 18 iunie- 27 iulie vor participa şi la prepararea gustărilor şi a mesei de prânz, care se va găti din produse tradiţionale, într-un mod traditional.
Programul zilelor de tabără începe la ora 9 şi se sfârşeşte la ora 15 iar întâlnirile au loc pe str. Dsida Jeno, nr. 8.

Sunați la numărul de telefon 0261.715.136 sau veniți personal la sediul fundației, str. Ceahlăului, nr. 38, luând în considerare aspectul, ca locurile sunt limitate”, este mesajul postat pe Facebook de către cei de la Fundația „Hans Lindner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.