Seri Pozitive: „Respectul de sine, între orgoliu și autenticitate”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat.

La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii mai este „Respectul de sine, între orgoliu și autenticitate”. Invitata serii este Delia Danea.

De prea multe ori spunem „Da” când simțim să spunem „Nu” și invers. De prea multe ori și foarte ușor ne călcăm pe suflet pentru a face pe plac celorlalți, lăsăm de la noi „ca să fie bine”. De fapt, alegerile noastre în aceste situații sunt din frică! Frica de a nu fi acceptați, de a nu fi valorizați, de a nu fi suficient de…, frica de a nu pierde confortul, frica de a pierde controlul, etc.

De câte ori spunem „Da” când simțim să spunem Nu, renunțăm la dreptul nostru de a fi fericiți,ne punem masca falsității și ne arătăm lumii așa, falși. Și atunci, dacă noi afișăm un sine fals, de ce așteptăm un răspuns pozitiv și autentic de la cei din jur?

Sunt Delia Danea, psihoterapeut și vă aștept cu drag și bucurie la o noua Seara Pozitivă în care voi vorbi despre respectul de sine între orgoliu și autenticitate!

Data: 22 mai 2018, ora 18:00 – 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, nr. 3

Înscrieri: http://www.schimbarepozitiva.ro/respectul-de-sine-intre-orgoliu-si-autenticitate/

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal, Jurnalul de Satu Mare și SM Live.

Persoana de contact: Delia Danea – psiholog&trainer dezvoltare personală, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , pagina facebook Delia Danea – Psihoterapeut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.