A murit Doina Văsuț, directoarea SPAS Satu Mare

Momente de profundă tristețe după ce directoarea Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) Satu Mare, Doina Văsuț a trecut cele veșnice.

„Cu profundă tristeţe am aflat astăzi (10 mai) vestea trecerii la cele veșnice a colegei mele, Doina Văsuț, director al Serviciului Public de Asistenţă Socială. Dispariţia sa lasă un gol imens în inimile noastre, a colegilor din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și a colegilor din instituțiile subordonate, pentru care a reprezentat un model de profesionalism, bunătate, modestie şi eleganță. În aceste momente grele, le adresez tuturor celor apropiaţi sincere condoleanțe! Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul său bun!”, este mesajul primarului Kereskenyi Gabor.

„Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat cu tristețe de pierderea colegei noastre, asistent social, director SPAS Satu Mare – Doina Văsuţ. Un om cu un suflet nobil, în slujba semenilor, un adevărat profesionist. Dumnezeu s-o odihneasca în pace iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere”, este mesajul CNASR Satu Mare.

Dumnezeu să o odihneacă în pace !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.