Carla’s Dreams, Holograf și Cargo vor concerta de „Zilele Orașului”. Când va avea loc

Carla’s Dreams, Holograf, Edda și Cargo sunt doar câteva dintre trupele care vor concerta de „Zilele Orașului” din acest an. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-27 mai.

Detalii despre mult așteptatul eveniment au oferite azi, 25 aprilie de către primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Bugetul alocat de către Consiliul Local este în cuantum de 290.000 de lei la care se mai adaugă și sumele obținute de la sponsori.

Potrivit primarului, vor fi amenajate două scene, una în Piața 25 Octombrie, iar cea de-a doua în Piața Libertății.

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 25 mai, la ora 19.00, printr-un concert susținut de către instrumentiștii Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare.

Pe scena principal vor urca artiști consacrați din industria muzicală românească precum: Cargo și Carla’s Dreams, artiști care au devenit virali pe internet mai ales în rândul publicului tânâr, respectiv Iuliana Beregoi și una dintre cele mai bune trupe pop din Ungaria, Irie Maffia.

SÂMBĂTĂ, sătmărenii vor parte de un program artistic la fel de promitățor. Pe scena I va urca Doddy, unul dintre cei mai talentati si mai fresh rapperi din Romania și care a colaborat deja cu artisti ca Puya, Lora, What’s Up, Marcel Pavel.

Urmează concertul trupei The Carbonfools (HU), care s-a axat de-a lungul timpului pe muzica electronică, reportoriul lor fiind un amestec de genuri rock, blues, reggae. Va urma apoi concertul trupei Bere Gratis care vine însoțită de Gheorghe Zamfir, după care un show de lasere.

DUMINICĂ, pe scena din Piața 25 Octombrie vor încinge atmosfera cei de la Daggu Project și Black River Blues Band, în deschiderea concertelor susținute de Holograf și Edda (HU).

Evenimentul se va încheia cu un show de artificii care va avea ca tematică efectul pirotehnic brocade.

La scena II vom avea în acest an un program artistic dedicat Centenarului Marii Uniri. Vineri, muzică folk și ușoară, dans modern și chiar azi a confirmat Mircea Baniciu cu trupa.

Sâmbătă programul va cuprinde muzică ușoară, folclor, iar duminică tot program folcloric.

 

 

Un Comentariu la "Carla’s Dreams, Holograf și Cargo vor concerta de „Zilele Orașului”. Când va avea loc"

  1. Pingback: Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.