Lucrările la mall-ul NEPI avansează în ritm alert. Se deschide la sfârșitul anului (Foto)

Lucrările la mall-ul NEPI de pe Drumul Careiului înaintează în ritm alert. Potrivit reprezentanților compăaniei, noul centru comercial va fi inaugurat la sfârșitul acestui an. investiția se ridică la 40 de milioane de euro.

Centrul va dispune de o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri, și va reinventa peisajul regional de retail prin mixul comercial unic, adaptat la nevoile locale, precum și prin modernitatea ansamblului.

„Suntem încrezători că investiția de 40 de milioane de euro pe care o facem aici le va oferi sătmărenilor un spațiu complet de retail și divertisment, pregătit să le ofere cele mai bogate experiențe”, spune Sebastian Mahu, Head of Asset Management, NEPI Rockcastle.

Shopping City Satu Mare va fi un centru comercial perfect adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, mixul de chiriași fiind croit special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor sătmărenilor. Astfel, centrul comercial va cuprinde o ofertă completă, acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile.

Pe lângă multitudinea de branduri și servicii, centrul va avea o ofertă culinară variată, pentru toate gusturile, într-un spațiu modern de food court cu restaurante, cafenele și terase exterioare.

Pentru NEPI Rockcastle, Shopping City Satu Mare va fi un proiect care va marca și o serie de inovații, aduse pentru prima data în centrele din România. Un exemplu este conectarea terasei exterioare, printr-o pasarelă peste râul Someș, cu zona de promenadă și Centrul Vechi ale orașului, facilitând crearea unor spații exterioare de petrecere a timpului liber, cu vedere unică asupra orașului.

Un Comentariu la "Lucrările la mall-ul NEPI avansează în ritm alert. Se deschide la sfârșitul anului (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.