Schimb de carte în centrul Sătmarului. Când va avea loc

Biblioteca Județeană Satu Mare demarează prima acțiune de schimb de carte din acest an. Sub genericul „Citește și dă mai departe la schimb de carte”, evenimentul se va derula miercuri, 18 aprilie, în intervalul orar 13.00-15.00, la Sediul central, în fața Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr” și la Filiala nr. 2 „Lucian Blaga” de pe Bulevardul Independenței nr. 42-44.

Activitatea este organizată la inițiativa bibliotecarilor de la Secția de împrumut pentru adulți, fiind adoptată apoi de către bibliotecarii din filialele de cartier, având scopul de a intermedia întâlnirea dintre carte, lectură și membrii comunității sătmărene, într-o manieră inedită.

Sătmărenii care vor să se alăture acestui eveniment, vor avea posibilitatea de a-și alege de pe standuri cărțile dorite în vederea completării bibliotecii personale, și de a lăsa alte cărți, în schimb.

Publicațiile care fac obiectul schimbului provin din donații de la cititori, ca urmare a campaniilor derulate anterior, cuprind segmete din toate domeniile cunoașterii, însă cele mai numeroase aparțin literaturii române și universale.

Pe parcursul anului 2018 vor mai fi organizate astfel de acțiuni, în fiecare lună calendaristică, până în luna octombrie, inclusiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.