Accident în lanț la un semafor din Satu Mare

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Satu Mare a avut loc un accident, soldat cu rănirea ușoară a unor persoane.

Un șofer de 55 de ani, din Satu Mare nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care a frânat pentru a opri la culoarea roșie a semnaforului, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului autoturismul condus de un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare a fost proiectat într-un al treilea autoturism care era oprit la semafor, la volanul căruia se afla un bărbat, de 38 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferului celui de-al treilea autoturism și a unui pasager din același vehicul, precum și avarierea celor trei vehicule.

Toți șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, primul având o concentrație de 0,72 mg/l alcool în aerul expirat, la ceilalți doi, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.