Țigani din Satu Mare, prinși în Timișoara. Locuiau în adăposturi improvizate

15 persoane de etnie romă, care provin din mai multe localități din județul Satu Mare au fost depistați de către polițiștii locali timișoreni, că și-au improvizat adăposturi în diferite locații din orașul de pe Bega.

Aceștia au fost identificați vineri (30 martie) dimineață, în urma unei acțiuni a Poliției Locale din Timișoara și de polițiștii de la Secția 3 respectiv jandarmii din cadrul IJJ Timiș.

Astfel, s-a acționat pe B-dul Dâmbovița, la depoul de tramvaie, unde au fost depistați 9 adulți care au fost preluați pentru a fi verificați și introduși în baza de date.

De asemenea, s-a acționat la un imobil de la intersecția străzii Letea cu L. Rebreanu, unde exista o sesizare că acolo se adăpostesc mai multe persoane fără adăpost.
Au fost depistate un număr de 15 persoane dintre care 3 minori. Cei în cauză au fost de asemenea preluați pentru identificare, introducere în baza de date, cu toții fiind apoi îndrumați către domicilii, deoarece provin din localități din județul Satu Mare.

Astfel de acțiuni comune se desfășoară periodic pe raza municipiului Timișoara pentru a se lua măsurile legale în cazul oamenilor străzii care se aciuează în oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.