Mesaje pline de durere: „Ai plecat în cer fără să spui nimănui nimic”

Mesajele de condoleanțe curg neîncetat pe pagina de Facebook al lui Balogh Robert, tânărul de 20 de ani care a murit joi (29 martie) după-amiază într-un cumplit accident de circulație ce a avut loc în Austria.

Mai multe detalii despre tragedie citiți aici: https://www.satmareanul.net/2018/03/29/tanar-din-satu-mare-mort-intr-un-accident-in-austria/

Prietenii și cunoscuții acestuia au scris mesaje pline de durere:

„Ai plecat în cer fără să spui nimănui nimic, ai lăsat îndurerați parinții, rudele și prietenii care te stimau foarte tare. Domnu să te ierte și să fii primit în Împărăția Cerului ca un prinț”.

„Nu pot să cred că nu mai ești printre noi. Aveai toată viața înainte. Este un şoc imens. De ce tu ? Sincere condoleanțe familiei și multă putere pentru a putea trece prin această suferință ! Nu te vom uita niciodată Róbert Balogh!”.

„Nu pot să cred că ai plecat așa devreme de lângă noi! Ai avut toată viața în față! Ai fost fratele mai mare pe care nu l-am avut niciodată! O să îmi fie dor de tine, de zâmbetul tău, de vocea ta! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet blând! Te iubesc și te voi iubi mereu Róbert Balogh”.

„Ai fost un prieten foarte bun. Ai plecat prea devreme nu îmi vine să cred. Nu o să te uităm niciodată. Dormi în pace”.

„Nu pot să cred că nu mai ești printre noi suflet frumos. Este un şoc imens să ştiu că n-o să te mai văd zâmbind şi că n-o să te măi aud niciodată. Sincere condoleanțe familiei ! Nu te vom uită niciodată Róbert Balogh!”.

„Ai fost un frate și vei rămâne în inima mea. Am trecut prin foc amândoi, și nu te voi uita niciodată … îmi lăcrimează ochii, mi se rupe sufletul … nu-mi vine să cred că ai plecat de lângă mine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.