Top Design Furniture a donat mobilier unei case de copii din Satu Mare (Fotogalerie)

Fabrica Top Design Furniture (TDF) de la Medieșu Aurit a făcut azi, 29 martie, o donație de suflet pentru cei 10 copii aflați la Casa de tip familial „Ana ” de pe strada Panait Istrati din Satu Mare.

Concret, donația constă într-un colțar și o canapea. Reprezentanții TDF Medieșu Aurit au răspuns cu promptutudine necesităților de care au nevoie copiii. Aceștia au venit la fața locului pentru a monta noul mobilier.

„Firma Top Design Furniture a răspuns solicitării primite de la doamna Racz de la Casa „Ana” și ne-am hotărât să facem o faptă bună. Acum în prag de sărbători, firma a donat mobilier tapițat acestei case de copii. Este vorba despre o canapea și un colțar”, a declarat Georgiana Vonete, reprezentanta TDF.

„Avem o casă de copii cu 10 copii cu dizabilități cu vârsta între 9 și 20 de ani. Acest ajutor este binevenit și mulțumim firmei Top Design Furniture pentru promptitudinea cu care a răspuns la cerința noastră. Noi tocmai am avut nevoie de un colțar că se stricase și este un gest prin care demonstrează că sunt alături de cei care într-adevăr au nevoie, copii cu dizabilități, și până la urmă înțelegem că și comunitatea locală este implicată în astfel de acțiuni”, a declarat Ana Racz, șefa Casei de tip Familial „Ana” din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.