Spitalul Județean, în mijlocul unui scandal ! Caz inventat, ajuns la nivel național

O „știre” răspândită pe Facebook crează panică. Potrivit acesteia, un copil de un an și trei luni se zbate între viață și moarte după ce a primit vaccinul ROR Priorix. Potrivit aceleiași știri, medicii Spitalului Județean au ascuns cazul.

Este vorba despre un fake news, adică un caz inventat, care face însă ca Spitalul Judeţean să se afle în centrul unui scandal la nivel naţional.

Potrivit știrii, joi, 22 martie, o femeie a chemat ambulanţa, după cecopilul ei a avut convulsii. Micuțul ar fi fost internat pe secţia de terapie intensivă. Potrivit știrii, convulsiile au debutat la 14 zile după vaccinul ROR Priorix.

„Momentan doar aparatele il mai tin in viata. Simptomele pe care le-a avut copilul sunt cele ale meningitei: meningita este o boală serioasă, care poate da și febră și convulsii. (…) Medicii au avut un comportament abuziv fata de parinti, invinuindu-i ca ei au adus copilul in aceasta stare grava! Apoi au refuzat cererea parintilor de a fi transferat la alt spital, ca mai apoi sa ii ameninte ca vor anunta protectia copilului ca sa fie decazuti din drepturile parintesti. De asemenea, au facut mari presiuni sa deconecteze copilul de la aparate dupa doar 24 de ore de coma si sa doneze organele, fara sa incerce recuperarea copilului desi se stie ca au mai fos cazuri similare in care copilul si-a revenit! Tatal era aproape convins ca nu mai exista speranta si dorise sa semneze actele, insa mama s-a opus. Intr-un final, dupa ce au sesizat ca exista discutii aprinse in mediul online, medicii s-au simtiti presati si au fost transferati la Bucuresti in data de 23/03/2018 pentru ca “e mai vinetiu si nu mai pot sa il trateze la Satu Mare”, desi medicii au motivat initial ca nu ar rezista unui transfer.Asadar: s-au grabit sa deconecteze copilul de la aparate si au refuzat sa il transfere, ingradindu-i copilului sansa la viata avand in vedere ca orice ora conteaza in asemenea situatii!”, se arată în textul citat.

“Din informatiile noastre, la Satu Mare copilului nu i s-au facut analize toxicologice sau investigatii suplimentare pentru situatia in care se afla.

La Bucuresti, presiunea de a dona organe a continuat si nu s-au facut niciun fel de analize pana azi: 24/03/2018, cand s-au facut analize toxicologice si s-a realizat procedura diagnostica de punctie lombara. Din nou, de aceasta data medicii au convins-o pe mama, dar nu au obtinut acordul tatalui. Daca au vazut ca nu pot nicicum sa convinga parintii sa accepte acesta procedura, au inceput sa demareze analizele medicale dupa 3 zile!!! 3 zile in care acest copil putea sa primeasca tratament!

Mama este constienta ca aceste reactii adverse sunt din cauza vaccinului ROR administrat cu 2 saptamani in urma si ne-a dat permisiunea sa publicam acest caz, insa se simte bulversata de situatie si de comportamentul medicilor. Se teme ca acestia i-ar putea face si mai mult rau copilului (avand in vedere comportamentul celor de la Satu Mare) si momentan refuza sa vorbeasca public. Este tinuta departe de copil si i se permite sa il viziteze un timp foarte limitat” se mai arată în „știrea” de pe Facebook.

Pe pagina de facebook a activiştilor se face dezvăluirea că totul a fost înscenat.

Iată mesajul:

Dragilor, pro-vaxxerii sunt atat de MALEFICI, incat au INSCENAT un caz de convulsii postvaccinale!

Noi am avut incredere in persoanele cu care am vorbit, inclusiv in “mamica Adriana Chirila” si am vrut SA AJUTAM CU ADEVARAT!

Cred ca ar fi cazul sa se sesizeze POLITIA, pentru ca acest caz putea fi FOARTE REAL si vorbim despre fapte penale deja!

Noi am trimis mesaje ministrilor, senatorilor, deputatilor, presei, am publicat articol pe site, am platit postare pe Facebook, pentru ca am vrut sa ajutam!

Pro-vaxxerilor, sunteti MIZERABILI!

TRAGEDIA este ca desi noi am contactat pe Pintea, Arafat, Bodog, Rafila, PRESA si alte persoane care ar putea sa ia atitudine…DAR doar un domn senator a raspuns apelului nostru!!!
Daca era un caz real, cum multe sunt, ce am fi facut? Cei care au parghii NU AU REACTIONAT ABSOLUT DELOC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.