Rețetă medicală indescifrabilă: Unde a făcut studiile în China sau Japonia ?

O rețetă scrisă de un medic de la Spitalul Județean Satu Mare naște discuții vii, după ce aceasta a fost postată pe Facebook. “Nu știu dacă domnul Dr. Csengeri Zsolt a cărui ștampilă e pe bilet a făcut studiile în China sau Japonia, dar în România, e foarte greu de descifrat”, scrie fiica pacientului pe Facebook. 

Mai mult decât atât, bărbatul a fost ținut câteva ore bune pentru a i se administra o perfuzie.

Iată ce spune sătmăreancă:

“Ieri am fost cu tatal meu la URGENTE (SM) unde ne-am asteptat cuminti randul aproximativ 4-5 ore pana sa ii faca o perfuzie. Eu eram afara in sala de asteptare, el era inauntru. Dupa o ora, mi-au permis sa intru sa ii duc o sticla de apa. Avea stari de ameteala, greata, etc.

In sala mai erau 7-8 pacienti, fiecare cu ce-l durea, la propriu, asteptand si ei de ore bune, fara niciun calmant sau consultatie.

In final i-au facut o perfuzie si niste analize, si l-au trimis acasa doar cu aceasta reteta medicala. Nu stiu daca domnul Dr. Csengeri Zsolt a carui stampila e pe bilet a facut studiile in China sau Japonia, dar in Romania, e foarte greu de descifrat, drept urmare farmacistele au stiut sa ne dea cu greu doar un singur medicament.

Am un respect considerabil fata de cadrele medicale, chiar am prieteni si rude carora le-am trimis aceasta foaie, dar fara succes.

Dupa 40 de ani de contributie obligatorie la stat, de atat are parte un cetatean roman. Si atunci, te miri de ce ai nostri prefera sa se trateze acasa singuri, “dupa ureche”.

Ps: Daca printre voi am prieteni cunoscatori, va rog sa imi traduceti reteta. Va multumesc!”.

Un Comentariu la "Rețetă medicală indescifrabilă: Unde a făcut studiile în China sau Japonia ?"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.