Stingem lumina, de Ora Pământului !

Municipiul Satu Mare participă anul acesta la „Ora Pământului”. Primăria va întrerupe iluminatul public și arhitectural din Piața 25 Octombrie și Pasajul „Corneliu Coposu” sâmbătă, 24 martie, între orele 20.30 și 21.30, ca semn al conștientizării schimbărilor climatice.

În acest interval orar, un grup de 250-300 de copii din cadrul Corului Național de Cameră Madrigal „Marin Constantin”, vor susține un recital pe platoul de pe Pasajul „Corneliu Coposu”. Evenimentul face parte din cadrul Programului Național Cantus Mundi, corurile de copii fiind cordonate de dirijorul Meszaros Gergely Rudolf.

Satu Mare își dorește să devină un oraș mai prietenos cu mediul și mai eficient din punct de vedere energetic, motiv pentru care invităm toți sătmărenii să participe la această acțiune și să stingă lumina în aceeași dată și în același interval orar ca să arătăm împreună că municipiul Satu Mare susține acest demers de protejarea a mediului alături de celelate orașe din lume.

Vă reamintm că Satu Mare a câștigat Competiția pentru Capitala Earth Hour în 2014. Recunoșterea pe care au obținut-o la nivelul campaniei internaționale este o responsabilitate importantă de a continua acțiunile și proiectele benefice pentru mediu și cetățeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.