Accident mortal. S-au izbit cu mașina de un cap de pod (Foto)

Un tânăr de 20 de ani a murit azi (21 martie) dimineață iar altul a fost rănit grav într-un accident de circulație ce a avut loc pe DN 19, în localitatea Cadea. Cei doi se deplasau pe direcția Oradea – Satu Mare.

„În timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Satu Mare, într-o curbă ușoară la stânga, a părăsit partea carosabilă, a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un cap de pod din beton”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bifor, Alina Dinu.

Tânărul de 20 de ani aflat pe scaunul din dreapta față a decedat.

„Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au procedat la descarcerarea pasagerului de pe locul din dreapta șoferului, rămas captiv în autoturismul avariat și la efectuarea manevrelor de resuscitare a acestuia, însă, din nefericire, tânărul, în vârstă de 20 de ani, aflat în stop cardio – respirator, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia”, transmite căpitan ISU Crișana, Camelia Roșca.

Șoferul a suferit un traumatism cranio-frontal. Acesta a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

Sursa foto: www.bihon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.