Se lucrează la deszăpezire ! 52 de utilaje pe drumurile județene

Nici un drum județean din Satu Mare nu este închis din cauza zăpezii. Potrivit conducerii Consiliului Județean (CJ) în momentul de față se intervine cu 52 de utilaje pe drumurile județene.

Poziția și activitatea utilajelor este permanent monitorizată prin sistemul GPS de către CJ.

„Se lucrează intens la deszăpezirea drumurilor județene cu 52 de utilaje ale operatorului, nu există drum județean închis sau nepracticabil. S-a intervenit, începând cu ora 2.30, cu răspânditoare cu lamă și sărăriță și cu încărcătoare de material antiderapant. Vă reamintim că deszăpezirea drumurilor naționale se află în sarcina DRDP Cluj, prin Secția de Drumuri Naționale- Satu Mare. Vă ținem la curent cu situația actualizată!”, spune conducerea Consiliului Județean.

Cele 52 de utilaje care acționează pe drumurile județene sunt dotate cu GPS și sunt monitorizate de aparatul de specialitate al Consiliului Județean Satu Mare (Serviciul Drumuri și Transporturi – Direcția Tehnică).

Rețeaua de drumuri județene a județului Satu Mare este împarțită în 4 zone: Carei – Tășnad, Supur, Satu Mare – Codru, Negrești-Oaș. Mai multe echipaje ale aparatului de specialitate se află pe teren și monitorizează activitatea. Vă reamintim că deszăpezirea drumurilor naționale se află în sarcina DRDP Cluj, prin Secția de Drumuri Naționale- Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.