S-a semnat contractul de finanțare pentru podul Seini-Pomi

Azi, 20 martie s-a semnat contractul de finanțare pentru podul peste Someș care va lega orașul Seini de localitatea Pomi. Valoarea investiției este de 3,4 milioane de euro, iar perioada de execuție este de 3 ani. 

La eveniment au participat: prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședintele CJ Satu Mare, Ioan Rus, subprefectul județului Maramureș, Alexandru Cosma și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

“Nu știu exact cât de important este acest pod pentru județul Maramureș și pentru orașul Seini dar știu cu siguranța că pentru locuitorii comunelor Pomi, Crucișor, Bârsău, Valea Vinului și Culciu din județul Satu Mare azi este un moment istoric. Podul peste Someș va rezolva o problema economică extrem de importantă pentru oamenii din această zonă și anume le va permite să își găsească mult mai ușor locuri de muncă. De aceea, pe lângă felicitări, permiteți-mi să vă adresez sincere mulțumiri în numele acestora” a spus prefectul.

Investiția este de 3,4 milioane de euro, iar termenul de execuție este de 3 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.