Nu aveau buletine. Sute de sătmăreni puși în legalitate

Primăria Satu Mare prin Direcția de Evidență a Persoanelor a derulat săptămâna trecută și inclusiv azi, 19 martie, o amplă acțiune de punere în legaliate în comuna Doba.

Astfel, în cele trei zile au fost preluate actele a 470 de persoane din cele aproape 2.000 de persoane care urmează să își schimbe actele de identitate, ca urmare a schimbărilor adoptate de administrația locală din Doba privind nomenclatorul stradal, denumirea/redenumirea unor străzi şi actualizarea adreselor poştale.

Săptămâna aceasta, echipele Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor vor fi prezente cu stația mobilă și în comuna arondată Lazuri pentru a prelua documentele necesare eliberării unor noi acte de identitate.

Scopul acestor deplasări este de a veni în sprijinul cetăţenilor care în acest fel nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze în municipiul Satu Mare. Inclusiv înmânarea noilor acte se face în localitatea de domiciliu, prin intermediul angajaților Primăriei Municipiului Satu Mare.

Acțiunile din următoare perioadă se desfășoară după următorul calendar:

-Lazuri – 20 martie ( preluare acte de la persoanele imobilizate la pat),
– 21 martie ( preluare acte de identitate) la sediul Primăriei comunei Lazuri

• Doba – 23 martie ( preluare acte de identitate)
– 30 martie ( eliberare acte de identitate preluate în 19 și în 23 martie).

La Serviciul de Evidență a Persoanelor Satu Mare pot solicita eliberarea unui act de identitate doar cetătenii cu domiciliul pe raza municipiului Satu Mare și din cele 9 comune arondate: Agriș, Bârsău, Botiz, Doba, Dorolț, Lazuri, Micula, Odoreu și Vetiș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.