Moment istoric pentru județ ! Parteneriat pentru dezvolarea mediului economic

În sala mică de ședințe a Palatului Administrativ a avut loc azi, 19 martie, semnarea acordului de parteneriat între organizațiile patronale și asociațiile profesionale din județul Satu Mare. Scopul acestui demers este de a facilita o mai bună reprezentare a intereselor membrilor organizațiilor patronale și nu numai.

La eveniment au participat președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, dar și reprezentanți ai Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei Satu Mare, precum și instituțiilor de control.

,,Ce s-a întâmplat astăzi, reprezintă o zi istorică pentru mediul economic din județul Satu Mare. Este al șaselea județ în care noi organizăm un astfel de eveniment, iar astfel județul Satu Mare se alătură Bihorului, Clujului, Gorjului, Timișului și Brașovului. Vorbim de coagularea mișcării patronale și asociațiilor profesionale, iar acest demers vine să ne adune laolaltă și să ne pună de aceeași parte astfel încât să putem să reprezentăm interesele membrilor noștri cu altă forță și cu altă profunzime”, a declarat Ioan Lucian.

După luările de cuvânt a urmat semnarea protocoalelor, atât de către președintele UNPR cât și de către reprezentanții organizațiilor patronale și asociațiilor profesionale din județul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.