Ministrul Ioana Bran s-a întâlnit cu reprezentanții organizațiilor sportive din țară

Din momentul în care a fost numită la cârma Ministerului Tineretului Sportului (MTS), ministrul Ioana Bran a avut o serie de întâlniri cu reprezentanții organizațiilor studențești, șefii direcțiilor județene de sport și și ai cluburilor sportive din țară.

„În această perioadă am avut la minister întâlniri cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale pentru tineret, cu reprezentanții organizațiilor studențești, dar și cu peste 100 de conducători ai Direcțiilor Județene și ai cluburilor sportive, cu directorii Caselor de Cultură Studențești și apoi ai Complexurilor Sportive Naționale. Am discutat despre proiectele pe care ministerul le derulează pentru aceştia, precum şi despre crearea și îmbunătățirea unor programe pe care ministerul se va concentra în perioada următoare”, a declarat ministrul Ioana Bran în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 18 martie.

Pentru perioada următoare ministrul Ioana Bran și-a propus vizite la cât mai multe structuri ale MTS din țară, pentru a afla problemele existente și a lua măsuri pentru soluționarea acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.