Povestea bătrânei lăsată pe drumuri de propria fiică. Are nevoie de ajutor

Serviciul Public de Asistență Socială al municipiului Satu Mare și Centrul Social de Urgență lansează un apel umanitar pentru a veni în sprijinul unei sătmărence în vârstă de 73 ani care după zece ani a reușit să își recupereze locuința.

La fel ca mulți alți vârstnici care beneficiază de serviciile Centrului Social de Urgență Satu Mare, doamna Maria a avut o familie, o locuință, un serviciu. După decesul soțului, sătmăreanca și-a vândut apartamentul pentru a achiziționa unul mai mic, împreună cu una dintre fiice.

După ce a fost internată în spital pentru câteva săptămâni, la întoarcere nu a mai reușit să intre în apartament. Relația cu fiica fiind una tensionată, aceasta a profitat și i-a interzis accesul în apartament.

Prin grija și implicarea angajaților Serviciului Public de Asistență Socială și a Centrului Social de Urgență, după mulți ani, s-a reușit recuperarea apartamentului, însă acesta este gol.

Serviciul Public de Asistență Socială Satu Mare continuă să rămână alături de sătmăreanca de 73 de ani și lansează un apel către sătmărenii care doresc să o ajute să-și utileze apartamentul cu minimul necesar. Doamna mai are nevoie nevoie de duș, chiuvetă, boiler, și mobilier de bucătărie, toate la dimensiuni mici pentru că apartamentul este foarte mic. Bunurile nu trebuie să fie neapărat noi!

Pentru alte detalii vă puteți adresa Centrului Social de Urgenţă: Satu Mare str. Gladiolei nr.14 sau la numerele de telefon: 0261-750135 și 0751.200.703.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.