5 reguli de aur la pariuri online

Te-ai săturat să rămâi la stadiul de cotizant al caselor de pariuri sportive online și vrei să-ți schimbi norocul? Nu te aștepta la miracole, pentru că nu există o rețetă sigură care să poată garanta succesul la jocuri de noroc, însă poți să încerci să urmezi calea specialiștilor.
Nu este deloc ușor să realizezi profit pe termen lung la pariuri online, însă dacă urmezi aceste 5 sfaturi de aur de la specialiști îți vei mări substanțial șansele de a deveni un parior iscusit:

Joacă nu mai pariuri Single

Uită de biletul zilei de azi sau de biletul zilei de mâine. Pariază în mod individual pronosticurile pe care le joci în mod normal pe bilet. Că ai 5, 10 sau chiar 20 de selecții nu contează, joacă-le individual. Altfel, joci ca la loterie și ai șanse infime să realizezi profit pe termen lung.

Pariurile sportive nu sunt făcute pentru ca pariorii să se îmbogățească, ci pentru ca operatorii să realizeze profit indiferent de rezultatele evenimentelor sportive din ofertă. De aceea, trebuie să înțelegi că pentru a putea spera să devi un parior iscusit trebuie să începi prin a te asigura că îți mărești cât mai mult șansele de câștig din punct de vedere matematic. Vom vorbim la următorul punct despre cum poți realiza asta.

Înregistrează-te la mai multe agenții de pariuri online de top

Cotele pentru un anumit pronostic la mai multe case de pariuri online diferă. De ce și cum, este mai puțin important. Ce te interesează pe tine este să profiți de aceste diferențe și să pariezi de fiecare dată la operatorul care oferă cota cea mai mare pentru pronosticul vizat.

Da, vei câștiga aproximativ între 1 și 3% la fiecare pont dacă alegi această cale, iar dacă pui la socoteală numărul de pariuri pe care le joci într-o lună, îți vei da seama că numai făcând asta îți poți dubla sau tripla câștigurile (sau reduce pierderile).

Folosește o miză fixă pentru fiecare pariu

Împarte-ți banca la 30 și folosește rezultatul ca miză fixă pentru fiecare pariu individual. Astfel, nu vei ajunge la faliment dacă prinzi o serie de 10-15 pronosticuri greșite și vei putea progresa încet, dar sigur. În acest fel nu vei mai depinde de noroc, nu te va mai scoate ultimul meci de pe bilet și dacă arbitrii te-au furat, se va întoarce la un moment dat roata și te vor și ajuta.

Jucând miză fixă și pariuri Single depinzi numai de calitatea pronosticurilor tale, însă trebuie să ai răbdare și să faci o analiză abia după ce ai 500-1000 de pariuri stabilite.

Nu te lăsa dominat de joc, păstrează-ți întotdeauna controlul

Pariurile trebuie să reprezinte în primul rând o distracție. Dacă te simți frustrat din cauza rezultatelor negative astfel încât începi să mărești miza și să joci pariuri fără să le analizezi serios, înseamnă că te lași dominat de această activitate.

Tentația de a juca la recuperare este normală, însă de la sentiment și până la acțiune trebuie să intervină bunul simț, autocontrolul, stăpânirea de sine. Învață să accepți seriile negative, săptămânile negative și chiar lunile negative, pentru că orice parior profesionist din această lume are astfel de momente. Nu există parior care să nu mai încheie câte o lună pe minus. Încearcă să-ți setezi așteptări pe termen lung și să fii disciplinat, pentru că vei avea de câștigat.

Uită de ponturile 100% sigure și nu plăti niciodată pentru pronosticuri de la meciuri trucate

La câte zeci de mii de ponturi mincinoase așa-zise „100% sigure” au fost publicate pe internet, ar trebui ca respectivii indivizi deja să fie miliardari și să nu mai stea pe Facebook să le vândă ponturi necunoscuților, cu riscul de a trimite zeci de oameni la închisoare sau de a-i condamna la moarte.

Informații despre meciuri aranjate nu circulă pe internet. Cele care se nimeresc a fi veridice sunt pure speculații sau nimereli. Din mii de ponturi false se mai nimerește și câte unul care să iasă …

Escrocii care se ocupă cu astfel de practic pot truca cu ușurință imagini, video-uri și tot felul de documente, fluturând bani și bilete cu câștiguri uluitoare. Nu te lăsa păcălit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.