Program pentru dezvoltarea antreprenoriatului, în municipiul Satu Mare

Azi, 14 martie, de la ora 18.00, la Casa Meșteșugarilor, va avea loc o sesiune de informare privind derularea programului de antreprenoriat „CRITBIZ”. Detalii despre acest program au fost oferite azi după-amiză de către organizatorul evenientului, Farkas Andras și primarul Kereskenyi Gabor.

Programul de dezvoltare antreprenorială „CRITBIZ” își propune o schimbare de perspective în lumea antreprenoriatului românesc prin descoperirea și educarea talentelor și prin crearea unei comunități de suport bazată pe expertiză și pe voința de a face diferența.

„Credem cu tărie că antreprenoriatul și inovația pot contribui la dezvoltarea economică și competitivă a municipiului Satu Mare. Pentru că suntem convinși că municipiul Satu Mare mai are multe de oferit, în special în anumite domenii, și pentru că ne dorim să ajutăm afacerile din această zonă să ajungă la potențialul lor real, ne alăturăm acestui program derulat prin de Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România, care a primit finanțare prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Viitori antreprenori sătmăreni vor avea șansa să dobândească experiență și abilități practice în domeniul antreprenoriatului pentru a dezvolta afaceri în Satu Mare”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Programul „CRITBIZ” se adresează persoanelor între 18 și 64 ani, cu domiciliul sau reședința în regiunea Nord-Vest (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare), și care vor să înființeze o afacere în regiune, în domeniul industriilor creative sau IT.

Detalii despre program, găsiți pe pagina de facebook a evenimentului: https://goo.gl/ubWwCR

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.