Au ajuns la afaceri de peste 3 miliarde de euro. Grupul german are fabrică și în județul Satu Mare

Grupul Continental care are o fabrică și la Satu Mare a ajuns la afaceri de peste 3 miliarde de euro anul trecut, devenind astfel primul producător de subansambluri care depăşeşte acest prag vreodată în România.

„În 2017, am angajat 1.500 de colegi noi. În 2018 inten­ţio­năm să creştem echipa cu peste 1.000 de persoane, în lo­curi de muncă precum software şi IT & C, inginerie elec­trică şi mecanică, inginerie de proces, operatori în aria de producţie. Vizăm viitori colegi cu un nivel de expe­rien­ţă ce por­neşte de la tineri profesionişti la persoane cu un nivel me­diu de experienţă şi până la experţi“, a declarat Anica Stoica, directorul de resurse umane al Continental în România.

Concernul a făcut investiţii de peste 175 de milioane de euro în 2017 în locaţiile sale din România. Compania a investit în infrastructură, echipamente şi în tehnologii de ultimă generaţie pentru centrele sale de cercetare şi dezvoltare, precum şi pentru unităţile de producţie.

„Continental creşte continuu şi dezvoltă tehnologii care sunt în tendinţele pieţei. Acest fapt va ajuta compania să continue creşterea şi în 2018. Echipa din România contribuie la stabilirea de soluţii inovatoare pentru smart cities. Inginerii din România lucrează într-un sector în continuă mişcare, suntem în conexiune cu clienţii noştri şi creştem împreună. Prin intermediul software-ului şi a noilor tendinţe şi metode precum digitalizarea, cloud, big data, inteligenţă artificială, compania creează produse vii, personalizabile şi adaptabile nevoilor întregii industrii“, a spus Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.