Ghiseul.ro sau cum plătim impozitele din fața calculatorului

Sătmărenii au posibilitea de a plăti online impozitele, taxele, indiferent că se află în țară sau în străinătate prin platforma www.ghiseul.ro, beneficiind de bonificația de 10%, până vineri 30 martie.

Pentru eficientizarea sistemului de plată a taxelor și impozitelor locale, au la dispoziție platforma www.ghiseul.ro, fără ca plata să fie comisionată.

Cetățenii nu trebuie să se deplaseze până la sediul D.I.T.L pentru a ridica datele de acces în sistem. Datele de acces pot fi obținute în câteva minute, prin introducerea CNP-ului și a datelor de pe cardul bancar personal. User-ul și parola sunt trimise pe adresa de e-mail furnizată, după care fiecare cetățean poate vedea ce obligații de plată are și bineînțeles poate să le plătească online.

Platforma pune la dispoziţia utilizatorilor două secţiuni, una de plată cu autentificare şi cealaltă fără autentificare. În niciunul dintre cazuri nu este necesară depunerea sau completarea de cereri.

Principalele avantaje ale plăţii impozitelor şi taxelor locale on-line cu cardul pe www.ghiseul.ro sunt confortul, rapiditatea și posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde, respectiv posibilitatea plății taxelor și impozitelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.