Mesaje pline de durere: „O doamnă, care ne-a încântat pe toți cu noblețea ei sufletească”

Mesajele de condoleanțe curg neîncetat la aflarea veștii trecerii în neființă a profesoarei de istorie de la Colegiul Tehnic de Telecomunicații „Ion I. C. Brătianu”, Nora Topală. Colegii profesori, dar și foști elevi își iau rămas bun de la cunoscutul dascăl din Satu Mare.

„Un om drag, o profesoară pasionată de elevii și materia ei, un suflet cald și generos ! Dumnezeu să o odihnească în pace !”, scrie profesoara Gabriela Silaghi.

„O luptătoare și un model de integritate a fost pentru mine ! O amintire frumoasă pe care o voi păstra în minte și în inimă mult timp. Dumnezeu să mângâie familia îndoliată !”, este mesajul postat de către Alina Leș.

„O doamnă, care ne-a încântat pe toți cu noblețea ei sufletească. Nora dragă, vei rămâne veșnic vie în amintirile noastre. Condoleanțe familiei”, scrie Viviana Vivyes.

„Un om, o doamnă de nota 20. În urmă cu câțiva ani mi-a oferit o altă perspectivă a omului la scala istoriei și a omului la scală financiară. Dumnezeu să o odihnească în pace !”, este mesajul lui Andrei Teodorescu.

„Dumnezeu să o odihnească în pace, o profesoară deosebită !! Sincere condoleanțe familiei !!”, scrie Adrian Cartis.

„Mare păcat. A fost o profesoară foarte bună și un om minunat. Dumnezeu să o odihnească în pace”, scrie Alina Filimon pe pagina de socializare.

„Sincere condoleanțe ! Era printre profesoarele mele preferate !”, spune Larisa Borca.

Nora Topală a decedat marți, 6 martie. Aceasta a fost profesoară de istorie la Colegiul „Ion I. C. Brătianu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.