Povestea unui sătmărean de succes. Are doar 20 de ani (Foto)

La doar 20 de ani ai săi, sătmăreanul Raul Șipoș este unul din tinerii aceea fantastici ai României, un student cu realizări, un ambasador remarcabil al țării sale și chiar un om de business al cărui viitor sună mai mult decât bine.

Încă de la o vârstă fragedă, Raul a început să cocheteze cu o parte din ceea ce ia marcat viața în cel mai pozitiv mod încă din clasa a VI-a fiind vorba despre trei materii pe care și acum le îndrăgește enorm, matematica, informatica și fizica.

Un drum început la Satu Mare unde a avut parte de mentori grozavi, avea să îl facă cu adevărat mare. Raul a crescut pas cu pas, regăsindu-se mai mereu în munca sa zilnică, în dorința de a descoperi lumea, a ajuta și a face din ceea ce el numește “acasă”, România, un loc mai bun, cu oameni mai buni, care să nu lucreze unul împotriva celuilalt, ci unul alături de celălalt.

Timp de un an tânărul nostru a studiat la Facultatea de Business, Universitatea Babeș-Bolyai, apoi dorindu-și o schimbare hotărând să meargă la o altă facultate care să se plieze mai mult pe nevoile sale, care să-i pună mai bine în valoare punctele forte, el a ales Facultatea de Construcții de Mașini (specializarea robotică), Universitatea Tehnică Cluj-Napoca unde activează și în acest moment ca student.

Trecând prin mai multe organizații, împărțindu-și timpul, energia și banii în multe direcții, Raul a hotărât să se focuseze doar pe una anume, organizația s-a de suflet: „Vreau să fiu Antreprenor”, unde este unul dintre ambasadorii din Cluj-Napoca.

În prezent, Raul face parte și dintr-o echipă în care el și unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi, Matei Deus lucrează la câteva proiecte pentru o companie mare din România meditând la ideea începerii un start-up pe o nișă mai specială (automatizare).

Dacă doar câteva dintre realizarile lui Raul până acum sunt participarile la olimpiada județeană de informatică, intrarea la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, organizarea a nenumarate evenimente de antreprenoriat cu lideri de top ai României, aceeptarea în Academy+PLUS (o academie națională de programare ), intrarea în Toasmaster Internațional, în organizația națională „Vreau să fiu Antreprenor” el privește neîncetat spre viitor, spre noi și noi obiective atinse, cunoașterea unor oameni și experiențe noi și chiar acțiunea la un alt nivel.

În următorii ani, Raul își dorește să ajungă unul dintre cei mai buni ingineri ai țării. De asemenea el își dorește și o proprie afacere, având încredere în ceea ce promite lumea antreprenoriatului din România, unde cu integritate și perseverență se pot obține rezultate, chiar rezultate uimitoare …

Sursa: https://www.facebook.com/TineriDeSuccesRO/posts/2080992888854306

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.