Se ia în calcul exmatricularea elevelor bătăușe. Ce spune Călin Durla

Sancțiunile în cazul elevelor care s-au luat la bătaie lângă Colegiul Național „Ioan Slavici” din Satu Mare poate să meargă până la exmatriculare, spune inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Călin Durla. În acest caz IȘJ cere sancțiuni drastitice.

Vă reamintim că în cursul zilei de marți, 20 februarie, mai multe fete s-au luat la bătaie lângă Colegiul Național „Ioan Slavici”. Potrivit șefului IȘJ Satu Mare, două dintre fete sunt de la Colegiul „Ioan Slavici”, eleve în clasa a XI-a, una este elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Bălcescu-Petofi”, iar cea de-a patra, sora acestei ultime fete, încă nu se știe cât de implicată a fost în scandal.

„Chiar dacă acest incident nu a avut loc în incinta școlii, noi nu putem tolera astfel de cazuri. Faptul că în acest incident au fost implicate eleve este intolerabil. La nivelul celor două școli se desfășoară verificări, sunt audiate elevele dar și părinții acestora. Așteptăm rezultatele acestor analize. Vreau să vă spun că în cazul elevelor de la Slavici, sancțiunile pot merge pănă la exmatriculare. Cerem sancțiuni drastice în acest caz”, spune Călin Durla.

Un Comentariu la "Se ia în calcul exmatricularea elevelor bătăușe. Ce spune Călin Durla"

  1. Pingback: Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.