Accident mortal la ieșirea din Satu Mare (Galerie foto&video)

Un accident de circulație soldat cu moartea unei persoane a avut loc astăzi, 15 februarie, la ieșirea din municipiul Satu Mare, în zona Aeroportului.

Din primele informații reiese că două mașini s-au ciocnit frontal. Un șofer de 76 de ani din Satu Mare a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani tot din Satu Mare. În urma impactului cei doi șoferi au rămas încarcerați.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două victime. Unul dintre șoferi (un bărbat în vârstă de 50 de ani) a fost extras din autoturism în stare de conștiență, însă cu politraumatisme la nivelul brațelor și picioarelor, echipajul medical intervenind pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea acestuia la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Din nefericire, cel de-al doilea șofer (un bărbat în vârstă de 76 de ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de către medicul prezent la fața locului.

Pentru cea de-a treia victimă, pasagera din dreapta în autoturismul condus de șoferul în vârstă de 50 de ani, s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical.

 

Polițiștii fac măsurători pentru a vedea condițiile exacte în care s-a produs tragedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.