Gașcă de hoți, arestată. Furau din casele din Satu Mare și Botoșani

Cele șase persoane reţinute de poliţişti în urma percheziţiilor de joi, 1 februarie, au fost arestaţi preventiv, în baza unei decizii a Judecătoriei Botoşani, sub acuzaţiile de furt calificat, tentativă la furt calificat şi tăinuire.

Gaşca de hoţi a fost anihilată joi, când poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor SAS şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Botoşani şi a comunelor limitrofe, şi una în municipiul Satu Mare, operaţiunea derulându-se sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor aparatură electronică (telefoane mobile, laptop-uri) înscrisuri şi sume de bani, iar în urma descinderilor opt persoane au fost conduse la audieri. Anchetatorii spun că vor continua cercetările încercând să documenteze întreaga activitate infracţională a suspecţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.