Trei șoferi grăbiți, potoliți de polițiști

Polițiștii rutieri au desfășurat joi, 18 ianuarie, mai multe controale în trafic, ocazie cu care au aplicat peste 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33.000 de lei. Ca măsură complementară s-au reținut trei permise de conducere.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat pe diferite sectoare de drum cu limita maximă admisă de 50 km/h, doi conducători auto, cu vârste de 62, respectiv 64 de ani, în timp ce se deplasau cu vitezele de 104 km/h, respectiv 102 km/h. În cele două cauze s-au reținut permisele de conducere.

Tot la data de 18 ianuarie a.c., un bărbat, de 38 de ani din Turț, a fost identificat de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier conducând autoturismul cu viteza de 154 km/h, pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 100 km/h. Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere.

Iar, pe raza localității Decebal polițiștii au depistat un conducător auto, de 29 de ani, din județul Sibiu, care aflându-se la volanul unei autoutilitare, a manipulat aparatul tahograf prin folosirea unui dispozitiv tip magnet, astfel încât acesta să poată duce la alterarea datelor înregistrate. În acest caz operatorul de transport a fost sancționat contravențional cu o amendă de 12.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.