Consilierul județean Adrian Cozma, amenințat cu excluderea

Consilierul județean Adrian Cozma este amenințat cu excluderea din PNL. „Motivul e același – delict de opinie. Adică n-am drept la exprimare”, spune consilierul liberal.

În continuare vă redăm poziția lui Adrian Cozma:

„Biroul Județean al PNL s-a reunit (în jur de 18 din 45 prezența) pentru a discuta problemele importante de la început de an. Cel mai important punct pe ordinea de zi a fost discutarea excluderii mele din partid. Motivul e același-delictul de opinie. Adică n-am drept la exprimare.

Eu știam că suntem liberali, nu socialiști.

N-am voie să critic activitatea primarului şi a UDMR. Cum „toate merg ca pe roate”, e grav să atragi atenția că lucrurile nu merg în „direcția bună”.

După părerea unora eu trebuie să mă îndrept.

La şedință a fost adus un proiector pentru a arăta mai concludent „ieşirile” mele, însă unii au atras atenția că declarațiile mele sunt din campania electorală din 2016, aşa că şedința a fost închisă.

Voi spune foarte direct fiecare neregulă din oraş, din județ, indiferent că este condus de UDMR (aşa cum e astăzi) sau de altcineva. Sunt membru al comunității şi sunt dator față de toți (români şi maghiari) ceilalți sătmăreni să spun şi să fac tot ceea ce depinde de mine pentru binele comunității. Şi asta voi face în continuare.

Să aveți un sfârşit de săptămână cât mai plăcut”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.