Un proiect din județul Satu Mare participă în finala „Campionatului de Bine”

Ajuns la ediția a V-a, „Campionatul de Bine”, organizat de singura platformă online din România unde donațiile sunt necomisionate – Bursa Binelui, a intrat în ultima etapă a competiției „Finala Plină de Bine”, cu 44 de proiecte susținute de către 43 de organizații neguvernamentale.

Etapa decisivă a „Campionatului de Bine se desfășoară” pe parcursul a 5 săptămâni anul acesta: 16 ianuarie – 19 februarie 2018, iar din totalul de inițiative calificate, un proiect din județul Satu Mare participă în „Finala Plină de Bine”.

Peste 68.000 de euro au fost strânși din partea a 5.400 donatori distincți în cele 6 săptămâni de la debutul competiției.

În „Finala Plină de Bine” pentru fiecare proiect calificat organizațiile trebuie atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori diferiți. La finalul „Campionatului de Bine” vor fi recompensate primele trei proiecte în funcție de numărul donațiilor atrase și al numărului de donatori distincți. Premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada campionatului, în limita a 5.000 de euro pentru fiecare proiect câștigător. În cadrul celor patru ediții anterioare, donaţiile au depăşit suma de 275.000 de euro, valoarea totală a premiilor acordate câștigătorilor de către Bursa Binelui și BCR fiind de încă 60.000 de euro.

Prin „Campionatului de Bine”, Bursa Binelui încurajează organizațiile neguvernamentale să stabilească o relaţie constantă, pe termen lung, cu publicul larg, donaţiile individuale reprezentând în acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potenţial de creştere în România.

Proiectele finaliste pot fi vizualizate pe BursaBinelui.ro, în secțiunea dedicată Campionatului de Bine: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Participanti?StageId=14&editionId=6

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.