S-a lansat Monografia Colegiului „Ioan Slavici”. Prefectul Darius Filip, prezent la eveniment

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip a răspuns pozitiv invitaţiei de a participa la lansarea Monografiei Colegiului Naţional „Ioan Slavici” Satu Mare (1842-2017), „File de istorie”.

Evenimentul a avut loc astăzi, 18 ianuarie, începând cu ora 14.00, în sala festivă a Colegiului Naţional „Ioan Slavici”.

„Vă mulţumesc pentru invitaţie şi vă mărturisesc că particip cu plăcere la acest eveniment. Într-o lume în care mediul online pare să acapareze aproape tot şi nu prea mai lăsăm nimic în urmă o astfel de carte este foarte importantă. Profit de această ocazie pentru a le transmite profesorilor prezenţi în sală că empatizez cu meseria dumneavoastră. Ştiu cât efort e necesar pentru a livra o informaţie de calitate care să poată fi înţeleasă şi asimilată de către elevi. Vă felicit pentru că ne aflăm într-o instituţie şcolară de top a judeţului Satu Mare. Aveţi istorie, profesori foarte buni, elevi olimpici şi mulţi elevi care doresc să se înscrie în acest colegiu. Am să vă fac o mică dezvăluire, soţia mea a absolvit Colegiul „Ioan Slavici” şi mi-a spus în urmă cu câteva zile să nici nu mă gândesc că fiica noastră nu va studia tot aici. Aşadar ţineţi sus stindardul colegiului şi vă doresc mult succes” a declarat prefectul Darius Filip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.