Seri pozitive: “De la amânare la acțiune”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj, și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute fiind teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. 

La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.
Tema lunii decembrie este: „De la amânare la acțiune!”, iar invitata serii este Delia Danea.

Începutul de an este o perioadă în care ne punem tot felul de rezoluții, facem planuri, ne trasăm tot felul de obiective și cu majoritatea dintre ele rămasem pe hârtie, spre sfârșitul anului. Așa s-a întâmplat și anul trecut! Amintește-ți! Ți-ai pus obiectivele, ai început cu pași mici și la un moment dat ai abandonat propunându-ți să reiei totul mai târziu, sau „de mâine” sau „de luni” sau „de luna viitoare”, “mai am timp, e doar începutul anului”.

A lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Acest fenomen poartă numele de procrasinare sau amânare! Amâni să iei o decizie, amâni să mergi la sală, amâni să aplici pentru un job, amâni să redactezi un articol, amâni să mergi la medic, amâni să demisionezi, etc.

Fiecare dintre noi a fost în această situație cel puțin o dată în viață.

Procrastinarea este un fenomen foarte des întâlnit atât în viața profesională cât și în cea personală, cu efecte negative pe termen lung.

Cred că cel mai important lucru este să nu mai așteptăm condițiile perfecte sau momentul potrivit în care putem să facem ceea ce ne propunem, ci pur și simplu să luăm decizia de a acționa cu toate consecințele asumate care decurg de aici.

Sunt Delia Danea, psihoterapeut și îți dau întâlnire la o Seară Pozitivă în care vei primi instrumente valoroase pentru a înțelege de ce amâni să-ți asumi responsabilitatea propriei vieți și cum să identifici și să ocolești obstacolele care te pot întoarce din drum sau chiar te pot opri!

Fă primul pas, acum!

Data: 30 ianuarie 2018, ora 18:00 – 20:30
Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, nr. 3
Înscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/de-la-amanare-la-actiune/

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea în continuare a Serilor Pozitive.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. Te așteptăm!

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal, Jurnalul de Satu Mare și SM Live.
Persoana de contact: Delia Danea – psiholog&trainer dezvoltare personală, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , pagina facebook Psihoterapeut Delia Danea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.