Cum să te programezi on-line la Pașapoarte

Începând de azi, 17 ianuarie programarea on-line la ghișeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Satu Mare în vederea obținerii pașapoartelor simple (indiferent de tip) se face pe platforma națională ePasapoarte dezvoltată de Ministerul Afacerilor Interne.

Această facilitate este disponibilă direct pe site-ul www.epasapoarte.ro sau prin redirecționare de pe site-ul www.prefecturasatumare.ro, secțiunea Programare On-line.

Noua platformă aduce ca elemente de noutate o grafică dinamică precum și posibilitatea programării întregii familii pentru obţinerea paşapoartelor, adică rezervarea mai multor intervale printr-o singură procedură. Programarea se face în două etape, inițial prin rezervare, urmată de confirmarea acesteia printr-un răspuns pe e-mail.

Pentru facilitarea accesului la acest serviciu, pe site-ul Instituției Prefectului s-a publicat un Ghid privind modalitatea de programare on-line pentru serviciul de pașapoarte Satu Mare, disponibil tot în secţiunea Programare On-line.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.