Soluția unui consilier local pentru zona Burdea. Pasarelă supraterană (Foto)

Consilierul local PSD, Radu Roca, vine cu o propunere pentru rezolvarea problemei pietonilor de la intersecția Burdea. Modelul este luat din orașul polonez Rzeszow, și este vorba despre o pasarelă supraterană, dotată cu patru scări și lift.

Roca spune că va propune includerea în Bugetul local de venituri şi cheltuieli a sumelor necesare pentru realizarea unui studiu de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru acest obiectiv de investiţii.

„Una dintre soluţii pentru rezolvarea problemei pietonilor de la intersecţia de la Burdea ! În condiţiile în care va fi amenajat un sens giratoriu la intersecţia de la Burdea propun o soluţie care funcţionează foarte bine în oraşul Rzeszow din Polonia, oraş înfrăţit cu municipiul Satu Mare.
Este vorba despre o pasarelă supraterană care este dotată cu 4 scări, urcare şi coborâre dar şi lift pentru persoanele care se deplasează anevoios, precum şi băncuţe pentru odihnă. Acest gen de pasarelă ar da acelei zone un aspect arhitectural modern şi totodată foarte practic. Consider că acest obiectiv nu este de domeniul SF, ci unul REALIZABIL prin atragerea de fonduri UE pentru această investiţie. Având în vedere faptul că proiectul Bugetului local de venituri şi cheltuieli este în dezbatere voi propune includerea în Bugetul local de venituri şi cheltuieli a sumelor necesare pentru realizarea unui Studiu de fezabilitate şi a Proiectului tehnic pentru acest obiectiv de investiţii. Pozele de mai jos sunt făcute de mine cu ocazia unei vizite oficiale făcute la invitaţia primarului oraşului Rzeszow”, scrie Radu Roca pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.