Procurorii au preluat cazul fetiței care a murit la spital

Coordonați de procurori, polițiștii au ridicat documentele medicale în cazul fetiței de doar un an și jumătate care a murit la Spitalul Județean din Satu Mare.

Necropsia fetiței se va face în cursul acestei zile (azi, 12 ianuarie), iar procurorii așteaptă rezultatele medicilor patologi.

Pe lângă polițiști și procurori, la nivelul Spitalului Județean s-a constituit o comisie specială care anchetează cazul copilei decedate.

Vă reamintim că părinții acesteia au fost conduși joi, 11 ianuarie la Poliție pentru declarații.

Un copilaș de doar 1 ani și jumătate din Stâna a murit joi, la Spitalul Județean Satu Mare. Fetița a ajuns la Urgențe miercuri (10 ianuarie) după-amiază, însă după ce a fost consultată, a fost lăsată acasă.

Copilul avea temperatură de 39 de grade, iar medicii i-au pus diagnosticul de varicelă și i-au administrat un tratament adecvat. Fetița și-a revenit, fapt pentru care după aproximativ o oră, mama copiulului văzând că acesta este mai bine, a cerut să fie lăsați acasă.

Însă, peste noapte, starea copilei s-a înrăutățit, astfel că joi dimineață, în jurul orei 06.00, fetița a ajuns din nou la Urgențe cu o Ambulanță. La doar câteva ore, fetiței i s-a făcut rău. Medicii au vrut să o transfere la Clinica de Pediatrie din Cluj-Napoca, între timp însă fetița a decedat.

Trupul neînsuflețit al micuței a fost depus la morga Spitalului Județean în vederea efectuării necropsiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.