99% dintre medicii de familie sătmăreni vor contract cu CAS (Video)

Deși inițial, o bună parte dintre medicii de familie au refuzat să semneze actul adițional pentru prelungirea contractului cadru cu CAS, până azi, 9 ianuarie, toți medicii s-au prezentat la sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Satu Mare exprimându-și intenția de a semna cu Casa. Există totuși o excepție. Un singur medic nu și-a exprimat intenția de a semna documentul.

În cadrul unei conferințe de presă susținută azi, președintele CJAS Satu Mare, Georgeta Pop a prezentat evenimentele care au bulversat sistemul sanitar, datorită grevei medicilor de familie. Acțiunea acestora a dus la disfuncționalități în sistemul medical din județ. Pop spune că din acest motiv Urgențele Spitalului Județean s-au aglomerat.

În cursul zilei de luni, 99% dintre medicii de familie care nu au semnat actual adițional de prelungire a contractului cadrul s-au prezentat la sediul CJAS Satu Mare. Un singur medic nu șia- anunțat intenția până la acest moment.

Conducerea CJAS Satu Mare și-a exprimat convingerea că până cel târziu la începutul săptămânii viitoare, activitatea cabinetelor medicale va reveni la normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.