Un șofer mort de beat a băgat o femeie în spital

O femeie de 54 de ani a fost rănită într-un accident ce a avut loc joi, 4 ianuarie, în localitatea Cămărzana. Șoferul vinovat, era sub influența băuturilor alcoolice.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 26 de ani, din Trip, aflându-se la volanul unui autoturism, într-o curbă, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, de o femeie de 54 de ani, din Târșolț.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferiței, care a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ la femeie, și de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, la bărbat.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au constatat și faptul că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.