Alege să te alături salvatorilor de profesie

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență recrutează personal pentru 198 de posturi existente la nivel național. Din totalul acestora, 121 sunt pentru ofițeri, 72 pentru subofițeri și 5 pentru personalul civil.

Alocate conform necesarului de personal, posturile scoase la concurs vizează domeniile: juridic, logistic, achiziții publice, preventiv, financiar, resurse umane, IT, educație fizică, comunicare, operativ și transport.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare scoate la concurs următoarele posturi:

Cererile de înscriere pot fi depuse, în perioada 3 –10 ianuarie 2018, la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISU Satu Mare, situat pe str. Fabricii nr. 35.

Cei interesați pot consulta site-ul www.isusatumare.ro, secțiunea „Organizare” și subsecțiunea „Carieră” sau pot opta pentru obținerea informațiilor de interes prin accesarea web site-ului inspectoratului general www.igsu.ro, secțiunea „Anunțuri”. Acestea fac referire la graficul derulării concursurilor, modalitățile de înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.