Adrian Cozma îl critică pe primarul Kereskenyi Gabor

Consilierul județean Adrian Cozma îl critică pe primarul Kereskenyi Gabor și “majoritatea lui personală din Consiliul Local Satu Mare” pentru majorarea impozitelor locale pentru acest an.

În continuare vă redăm poziția consilierului județean:

“Primarul orașului și majoritatea lui personală din Consiliul Local Satu Mare, ne-a făcut la fiecare câte un cadou în Ajunul Crăciunului.

Pe cei cu mașini ne-a premiat cu 20% impozit suplimentar de plătit, iar cei care doresc să se căsătorească, au parte de o taxă care crește de la 15 lei la 500 lei. Probabil pentru a nu uita prima zi din căsnicie.

Conducerea Primăriei n-a uitat să sprijine producătorii locali, așa că le-a pus taxă pentru eliberarea certificatului de producător, iar pentru anumite activități le-au fost crescute taxele, fie că vorbim de chioșcuri sau pentru comercializarea florilor. Cei mici trebuie taxați.

Ca să fie totul ok și pentru ”eliminarea haosului, asigurarea unei echitabilități”, primarul s-a gândit că toți cei care au activități (și care aduc bani la bugetul local prin plata altor taxe și impozite), să primească și ei vești bune pentru anul 2018. Astfel, taxarea pe oră în zona centrală a municipiului va crește de la 2 la 4 lei, în timp ce valoarea abonamentelor anuale pentru rezervarea locurilor de parcare în cartiere va crește de la 80 de lei la 150 de lei.

Dintr-o eroare, tehnică sau de redactare cred, a uitat să ne spună de vreo eficientizare a mobilității în oraș sau de crearea unor parcări noi, care să îmbunătățească situația actuală.

Noi le dorim An Nou Fericit, iar la sfârșitul anului viitor sperăm să avem străzi ca-n palmă, educație de calitate, curățenie de cinci stele și o piață agroalimentară modernă.

Spor și să auzim numai de bine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.