Foc de artificii în Noaptea de Revelion

La cumpăna dintre ani sătmărenii sunt invitați să sărbătorească nu doar trecerea în Noul An, cât și trecerea în anul Centenarului!

„Îi aștept pe toți cetățenii municipiului Satu Mare ca la ora 24.00 să închinăm un pahar de șampanie în cinstea noului an, admirând cel mai impresionant foc de artificii din județul Satu Mare! Îmi doresc să pășim în Noul An mai determinați, mai uniți și mai conștienți de șansa pe care fiecare dintre noi o avem pentru a contribui la dezvoltarea municipiului nostru! La Mulți Ani, Satu Mare!” , a transmis primarul Kereskényi Gábor.

În data de 31 decembrie 2017, respectiv în 1 ianuarie 2018, între orele 10.00 și 01.00, circulația pietonală pe dig, pe porțiunea dintre pasarele va fi restricționată.

De asemenea, în același interval orar, parcarea autovehiculelor pe Bulevardul Transilvania, pe porțiunea delimitată de cele două pasarele, pe ambele sensuri de mers, va fi interzisă.

Accesul spectatorilor pe scările și pasarelele din Piața 25 Octombrie înaintea și în timpul focului de artificii nu este permis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.