Cel mai grav accident din județ ! Patru morți la ieșirea din Livada (Foto)

Cel mai teribil accident de circulație înregistrat în acest an a fost cel de la ieșirea din orașul Livada, soldat cu patru morți. Carnagiul de pe DN 19 a avut loc la începutul lunii iulie. Tânărul care a provocat accidentul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior acesta a primit arest la domiciliu.

După efectuarea investigațiilor la fața locului, echipa de cercetare a stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani din Dara, aflat la volanul unei mașini în afara localității Livada, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Ungaria, condus de o femeie de 34 de ani, cu dublă cetățenie, română și maghiară, domiciliul din România fiind stabilită în orașul Livada.

În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto și a pasagerilor care o însoțeau, respectiv o femeie de 43 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din Livada.

În același autoturism se mai afla un minor de 5 ani, cetățean maghiar, care deși prezenta semne vitale imediat după impact, cu toate eforturile depuse de echipajele specializate, nu a mai putut fi salvat, decedând și el la fața locului.

Și tânărul aflat la volanul celui de-al doilea autoturism a fost rănit grav și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Testarea alcoolscop a relevat faptul că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, i-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.