Localnicii din Moftin, îngrijorați din cauza incendiului (Foto)

Locuitorii din Moftin sunt îngrijorați din cauza incendiului de la sonda de gaz din localitate. Vineri, 22 decembrie, la Căminul Cultural din Moftinu Mare, s-a organizat o ședință la care au fost invitați cetățenii comunei pentru a fi informați cu privire la operațiunile care se derulează, în ceea ce privește stingerea incendiului de la sonda de gaz.

Astfel, s-au prezentat măsurile întreprinse până în prezent, faptul că se caută cele mai eficiente și sigure soluții, care, chiar dacă presupun o intervenție de durată, să fie cât mai sigure, să nu pună în pericol cetîțenii sau personalul care intervine la fața locului.

La sedință au participat: prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, reprezentanții Consiliului Local Moftin, reprezentanții IGSU și cei ai firmei canadiene, care au prezentat pe rând operațiunile desfășurate și au răspuns tuturor întrebărilor cetățenilor, asigurându-i că nu există risc de propagare a incendiului la locuințele acestora și, de asemenea, că s-au făcut măsurători specifice de identificare a posibilelor noxe și a nivelului de zgomot și că nici acestea nu pun în pericol sănătatea cetățenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.